Sähköjärjestelmät merenkulkuun, ajoneuvoihin ja puolustusvoimien tarpeisiin

Suunnittelemme ja toimitamme erilaisia sähköjärjestelmiä veneisiin, laivoihin, ajoneuvoihin sekä puolustusvoimien tarpeisiin. Yhteistyö alan parhaiden laiva-, vene- ja ajoneuvovalmistajien kanssa mahdollistaa onnistuneen sähköjärjestelmän toteutuksen. 

Marine–järjestelmät veneisiin ja laivoihin

Valikoimistamme löytyvät sopivat sähköjärjestelmän komponentit aina pulpettiveneestä luksusristeilijään saakka. Työskentelemme yhdessä maailman parhaiden venevalmistajien ja laivatelakoiden kanssa mahdollisimman hyvän sekä toimivan sähköjärjestelmän aikaansaamiseksi. Suunnittelu, konsultointi ja komponenttien toimittaminen kuuluvat kaikki palveluihimme.

Voit tutustua Marine-järjestelmiimme oheisesta linkistä löytyvän Marine–tuoteluettelomme avulla. Mikäli jokin asia herättää kysymyksiä, ole yhteydessä meihin! Neuvomme ja autamme mielellämme, oli kyse miten suuresta tai pienestä aluksesta tahansa.

Tuoteluettelo

Mobile–järjestelmät ajoneuvoihin

Nykyisten ajoneuvojen sähköntarve on jatkuvassa kasvussa. Vapaa-ajan ajoneuvoissa, kuten matkailuautoissa, sähkön kulutus kasvaa koko ajan. Tämä vaatii akuilta ja niihin kytketyiltä laitteilta yhä enemmän.

Hyötyajoneuvoissa järjestelmältä vaaditaan usein toimintavarmuutta - tällöin kannattaa panostaa laadukkaisiin ja luotettaviin laitteisiin. Valikoimissamme olevat sähköjärjestelmän komponentit ovat uusinta tekniikkaa ja käytössä laadukkaimmissa matkailuautoissa. 

Mastervoltin Lithium Ion –akut ja Fischer Pandan invertterisarjan dieselgeneraattorit mahdollistavat tehokkaan, mutta silti kevyen järjestelmän. Oheisesta linkistä löydät tuoteluettelomme, josta löytyvät järjestelmän kaikki komponentit: huoltovapaat akut, siniaaltoinvertterit, akkuvaraajat, dieselgeneraattorit ja kaikki pienimmätkin kytkentätarvikkeet miinuskiskoista erilaisiin automaattisulakkeisiin.